Філія РЦ Еверест у Болграді

НОМЕР БЕЗКОШТОВНОЇ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ

0 800 20 55 20

ЦІЛОДОБОВО

БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ

Реабілітаційний центр для алкоголіків (Болград) «Еверест» – це новітня клініка, де надають допомогу наркозалежним та алкозалежним пацієнтам. Кваліфіковані лікарі підбирають грамотні методики лікування, які залежать і від речовини, що вживається, і від психічних особливостей пацієнта, і від ступеня тяжкості хвороби. Тільки комплексний підхід здатний подарувати людині шанс повернутися до нормального та здорового життя, в якому більше не буде місця ні алкоголю, ні наркотикам, ні будь-яким іншим психотропним речовинам, через які людина втрачає свій вигляд і втрачає зв’язок із реальністю. Комплексне лікування, яке вже десятиліття показує свою ефективність, разом з інноваційними методами лікування дозволяє досягти колосальних успіхів і позбавитися залежності, як фізичної, так і психологічної. У реабілітаційному центрі створено всі необхідні умови, що дозволяють хворому повернутися до нормального та повноцінного життя.

Лікування наркоманії (Болград)

Реабілітація наркозалежних у Болграді – один із пріоритетних напрямів клініки. На початку шляху до відновлення дуже велику роль грають психологи клініки. Саме вони підбирають методи, як допомогти хворому усвідомити весь тягар його становища. З їхньою допомогою настає прийняття хвороби, а значить і бажання позбутися проблеми. Тільки переконавши хворого лікуватися, розробляється індивідуальний план лікування, який, по суті, залежить від великої кількості факторів, що визначають хворобу та її розвиток. Вони ж сприяють правильному розумінню лікування пацієнта.

Найчастіше лікування алкогольної залежності (Болград), як і, як і наркоманії, починається з детоксикації організму пацієнта. Адже лише позбувшись абстинентного синдрому (більш відомого як «ломка») можна розпочинати реабілітаційний процес психіки людини. Адже психічна залежність – набагато потужніша і сильніша на відміну від фізичної. Виведення із запою (Болград) або зняття ломки – це лише перший етап у довгостроковому лікуванні.

Якщо ми маємо на увазі комплексне лікування наркозалежності за умов стаціонару, то маємо на увазі застосування медикаментозних препаратів. Не варто цього лякатися. Залежно від тяжкості захворювання та ступеня ураження людського організму та психіки в кожному конкретному випадку підбираються індивідуальні методи лікування та індивідуальні препарати, які здатні допомогти людині позбутися потягу до психотропних речовин. Завдяки грамотно підібраним препаратам можна позбутися фізичної тяги, також поліпшити самопочуття пацієнта. З їх допомогою можна полегшити відмову від наркотиків або алкоголю. З іншого боку, вони допомагають нормалізувати роботу внутрішніх органів пацієнта.

Лікування алкогольної залежності (Болград) та реабілітація наркоманів

Звичайно, покращити метаболізм людини та нормалізувати її фізичний стан можливо всього за кілька днів, а іноді й тижнів. Але з психічною залежністю все трохи складніше. Для того щоб допомогти людині, використовуються різні комплексні методики, спрямовані на лікування алкоголізму (Болград), а також допомогу наркозалежним. Так, на подолання психічної залежності можуть знадобитися місяці. Проте, все залежить від тяжкості хвороби та психоемоційного стану самого хворого.

Якщо розглядати умови, то лікування наркозалежності та алкоголізму може відбуватися як амбулаторно, так і в умовах стаціонару. При цьому при амбулаторному лікуванні ризик того, що у хворого може статися рецидив, набагато вищий, ніж у тих, хто лікуватиметься під наглядом лікарів та ізольований від негативного середовища. Хоча існує безліч різних груп самодопомоги, тренінгів та сеансів психотерапії. Однак, тільки стаціонарне лікування алкоголізму (Болград), ціни на яке доступні, допоможе впоратися із захворюванням максимально ефективно.

Реабілітаційний центр для наркоманів «Еверест» – найкраща клініка в Болграді для лікування залежностей
Допомога алкозалежним та відновлення наркоманів – дуже важливий напрямок. На жаль, наркоманія та алкоголізм на сьогоднішній день є одними з найстрашніших хвороб, які слабо піддаються лікуванню, і яких практично неможливо позбутися самостійно. Але вихід завжди є. У нашому центрі надають всебічну та комплексну підтримку, допомагають позбутися залежності та відновити своє фізичне та психічне здоров’я. Тільки так ви зможете відчути смак до життя, почати насолоджуватися кожним його моментом і назавжди забудете про наркотики та спиртне. Якщо у вашу родину прийшла алкогольна залежність, лікування потрібно розпочинати негайно. Не гайте часу, адже так ви можете втратити рідну вам людину!

ВИКЛАДАЧІ ПРОГРАМИ

ПРО НАШ ЦЕНТР

Терапевтичний курс у клініці для наркозалежних

 

При зверненні до нашої клініки кожна наркозалежна людина отримує всебічну терапевтичну допомогу. Ми використовуємо виключно науково обґрунтовані методи лікування, які довели свою ефективність та безпеку. Переважно лікування наркоманії в клініці складається з двох основних компонентів: фізіотерапія і психотерапевтична допомога.

Як замісна терапія наркозалежному може знадобитися медикаментозне лікування. При поступовому переході від руйнівніших наркотиків до менш важких. У цьому випадку фахівці центру «Еверест» підкажуть, до яких надійних та перевірених медичних закладів можна звернутися, щоб пройти курс лікування препаратами. Таке рішення може бути використане для полегшення симптомів абстиненції та очищення організму від слідів наркотику (відновлення функції печінки), якщо це життєво необхідно. Є справді тяжкі випадки, коли без медикаментів просто не обійтися. Фахівці “Еверест” допоможуть у діагностиці та дадуть рекомендації у кожному випадку. Ми знаємо, кому можна довіряти – чия терапія препаратами довела свою ефективність та безпеку.

Центр реабілітації наркозалежних

Для того, щоб вимушена тривала ізоляція не призводила до депресії та психологічного дискомфорту, лікування наркоманії у клініці передбачає розміщення пацієнтів у комфортабельних кімнатах. Вони обладнані всім необхідним тривалого проживання. Також цілодобово пацієнти забезпечені усією необхідною допомогою персоналу.

Найважливіша проблема, яку необхідно вирішити під час реабілітації залежних у клініці – це поєднання терапевтичних засобів впливу та повноцінної психологічної та психотерапевтичної допомоги. Тільки комплексний підхід до проблеми може дати стійкий результат без рецидивів захворювання. Саме тому ми пропонуємо звернутися до клініки лікування наркоманії «Еверест», яка з 2003 року повертає до повноцінного соціального життя пацієнтів із найважчими формами залежності, насамперед психологічної.

Адже після того, як подолано гострий період фізіологічної «ломки» організму і здається, що найстрашніше позаду, починається найскладніше. Зокрема, робота з способом мислення пацієнта. Головне завдання, яке стоїть на етапі реабілітації та соціальної адаптації – це підготувати людину до самостійного життя в соціумі, навчити знову цінувати своє та чуже життя, комунікувати з людьми, рости професійно та розвиватися як особистість. Все це ще вчора замінював людині наркотик. Тому взяти і випустити пацієнта з величезною діркою на місці всіх цінностей і мотивацій наша клініка для наркоманів просто не має права, адже в найстисліші терміни її знову заповнить отрута та вчорашні знайомі, які втягнуть ледь врятованого на дно.

А це означає, що етап індивідуальної та групової психотерапії та арт-терапії, тренінги особистісного розвитку є обов’язковими для всіх, хто всерйоз налаштований на лікування. Тому клініка наркозалежності «Еверест» пропонує чотирифазну програму, що включає психологічну реабілітацію та соціальну адаптацію після проведеного медикаментозного та фізіотерапевтичного лікування.

Обов’язково звертайтеся до нас якнайшвидше, якщо ви або ваші рідні, друзі потрапили в пастку наркотиків. Ми працюємо з усіма випадками залежності – “солі”, метадон, амфетамін, героїн, “крокодил”, кокаїн та інші наркотики. І пам’ятайте – раніше звернення покращує прогноз!

 

НАМ НЕ БАЙДУЖЕ!

Наш будинок

Спорт

Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом:

+38 (097) 464 97 22