Анонімне лікування алкоголізму в приватній клініці

Анонімне лікування алкоголізму в приватній клініці

Алкоголізм – важке захворювання, від якого страждає не лише алкозалежний, а й його родина. Дуже часто люди відмовляються від лікування у спеціалізованих клініках через страх розкриття проблеми. Тут на допомогу приходять приватні клініки лікування алкоголізму, де лікування відбувається анонімно. Вартість анонімного лікування алкоголізму перевищує ціну лікування в державних установах, але здоров’я все ж таки важливіше.

Анонімне лікування алкоголізму в приватній клініці

Для того, щоб лікування проходило повноцінно і пацієнт не відчував страху викриття, необхідно для лікування алкоголізму обирати відповідні заклади. На відміну від державних лікарень, nbsp; у приватній клініці можливе анонімне лікування алкоголізму. Тут дотримується повна конфіденційність лікування.

Під час прийому на лікування пацієнта в клініці анонімного лікування алкоголізму в Одесі не просять пред’явити паспорт, вказати місце роботи та навчання. Оформляючись, ви можете змінити ім’я та прізвище.

Анонімне лікування алкоголізму передбачає комплексний підхід, що складається з очищення, медикаментозного лікування, сеансів психотерапії та соціалізації. Відновленням здоров’я пацієнта зазвичай займається штат лікарів та молодший медичний персонал. Під час обстеження задіяні наркологи, терапевти, гастроентерологи, кардіологи, неврологи, психологи, психотерапевти.

Тривалість лікування та кількість процедур залежать від стадії алкоголізму та стажу вживання алкоголю. Ці фактори впливають на вартість анонімного лікування алкоголізму.

Стадії алкоголізму

Залежно від стадії алкоголізму, буде призначено відповідне лікування та реабілітація.

  1. Початкова чи перша стадія. Людина випиває регулярно та часто. Він ще може контролювати кількість випитого, але рідко це робить. Буває нервовим та дратівливим, коли не вдається випити або за необхідності покинути п’янку.
  2. Друга стадія характеризується запоями, тяжкими похмільними синдромами, неврозами. З’являються проблеми зі здоров’ям та зміни у зовнішності. Дуже часто спостерігається тремор рук, виникають проблеми із серцем та печінкою.
  3. Третя стадія характеризується тривалими запоями, хворобливими абстенентними синдромами, появою білої гарячки, яку в народі називають “білочкою”. На цій стадії з’являються серйозні проблеми зі здоров’ям, людина стає психічно неврівноваженою, практично повністю втрачає. над собою контроль, перестає стежити за власною гігієною та своїм зовнішнім виглядом, втрачає здатність мислити.

Чим раніше почнеться анонімне лікування алкогольної залежності, тим більша ймовірність лікування.

Методи лікування алкоголізму в приватних клініках

Методика вибирається лікарями клініки, виходячи зі стану пацієнта. Якщо залежний перебуває у нетверезому стані, у процесі запою чи в нього спостерігається похмільний синдром, призначається детоксикація організму. Цей етап передбачає очищення організму та виведення з нього залишків алкоголю. Робиться це зазвичай за допомогою крапельниць. Після того, як людину повернули в нормальний, тверезий стан, їй пропонується розпочати лікування алкоголізму з подальшою реабілітацією в клініці або в домашніх умовах.

Виведення зі стану запою та подальша детоксикація може відбуватися як в умовах стаціонару, так і в домашніх умовах. Краще, звичайно, щоб процедура проводилась у клініці під постійним контролем лікарів. Під час стабілізації стану після запою можуть спостерігатися суттєве погіршення стану та може знадобитися додаткова консультація та допомога фахівців.

Лікування та реабілітація алкоголізму анонімно має відбуватися зі спеціалізованим закладом. Тут підберуть максимально оптимальне лікування та комплекс заходів, спрямований на порятунок від згубної залежності. Лікування включає обстеження, прийом медичних препаратів, відвідування сеансів психотерапії та групових занять. Комплексний підхід дозволяє відновити не лише фізичне здоров’я, а й психіку, яка також страждає від надмірного вживання алкоголю.

Одним із завершальних кроків є кодування від алкоголізму. Алкозалежний вибирає сам, який метод йому найбільше підходить – медичний або з використанням гіпнозу.

Медичне кодування полягає у вшиванні ампули з препаратом, який при попаданні алкоголю в кров викликає його відторгнення організмом. І замість очікуваного алкогольного сп’яніння людина відчуває відчуття, як за похмілля.

При кодуванні за допомогою гіпнозу, людину вводять у гіпнотичний сон і вселяють їй, що чергова доза спиртного може бути для неї смертельною. Страх болісної смерті утримує алкозалежного від вживання алкоголю.

Звернення вчасно до фахівців клініки Еверест подарує вашій близькій людині шанс на нормальне життя.

Зв'яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом:

+38 (097) 464 97 22